Adventure King

Adventure King
 

High Rope Parcours

Hindernisbaan op niveau!

Op een hoogte van drie tot zes meter hangt tussen de boomtoppen een uitdagende hindernisbaan! Gezekerd met lifelines en klimgordels doorloop je het High Rope Parcours met allerlei hindernissen, zoals touwbruggen, kabelbaantjes, evenwichtsbalk en een mega-spinnenweb. We besluiten met een afsprong naar een twee meter verderop hangende rekstok. Spannend!

Het parcours is het hele jaar door mogelijk, ook in de winter en in het donker. ’s Avonds verlichten we het High Rope Parcours met bouwlampen.

Minder dan 10 personen? Kijk ook op Twente.Cool, boeken vanaf 1 persoon

High Rope klimbos twente

Is het High Rope Parcours voor iedereen geschikt?

De minimale lengte voor de deelnemers is 1,50 meter. Het is dus niet afhankelijk van de leeftijd, wel van de lengte. Deelnemers moeten zichzelf goed kunnen zekeren, en dat lukt niet als je er niet bij kan. Ons High Ropes parcours ligt in het natuurgebied Het Lutterzand. 

Het parcours is uit te breiden met onze Tokkel & Abseilbaan. De meerprijs hiervoor is €10,00 per persoon. Direct naast het High Rope Parcours zitten verschillende restaurants waar je jouw uitje kan afsluiten met een hapje of een drankje. Ook kan je, bij groepen met een grote wisselende samenstelling, de activiteit “Shooting Adventure” er bij reserveren. Wij bouwen de schietbaan van de Shooting Adventure  dan op zichtafstand van het parcours op en zo blijft de groep bij elkaar. Als deelnemers wat eerder klaar zijn met de Shooting Adventure kunnen ze de andere deelnemers boven hun hoofd aanmoedigen.

Bedrijfsuitje Twente

 

 

High Rope Parcours

“Wij hebben erg veel lol gehad en iedereen was erg te spreken over de goede en geduldige begeleiding door de twee Luuk’s en Manon.
Voor volgend jaar hebben wij voor ons familieweekend dezelfde accommodatie geboekt en komen wij vast weer een activiteit bij jullie doen!”

René, Familieweekend

“Het gehele event was ontzettend goed geregeld! Ook het diner was op een kwalitatief hoog niveau. Wij hebben erg genoten van deze avond.”

Jennifer, ikwilvanmijnautoaf.nl

Spannend bedrijfsuitje

Adventure King - Ambachtstraat 20 - 7587 BW De Lutte - 0541 552966 - info@adventureking.nl